Fjalë Kyçe

Deklarata e Pavarësisë vendoset në këto qytete të Kosovës

Deklarata e Pavarësisë vendoset në këto qytete të Kosovës

Deklarata e Pavarësisë së Kosovës sot do të vendoset në 7 qendra të vendit.

Kjo deklaratë do të niset nga Qeveria e Kosovës në ora 09:00, për t’u vendosur në Sheshin “Nëna Terezë”, në ora 09:30, shkruan Gazeta Alo.

Kjo deklaratë përpos në qytetin e Prishtinës do të vendoset edhe në Motrovicë, Pejë, Prizren, Gjilan, Gjakovë dhe Ferizaj./Gazeta Alo/