Fjalë Kyçe

Deputetët e Bundestagut: Mbështesim vazhdimin e dialogut, jo shkëmbimin e territoreve me Serbinë

Deputetët e Bundestagut: Mbështesim vazhdimin e dialogut, jo shkëmbimin e territoreve me Serbinë

Peter Bauer dhe Christian Schmidt janë paraqitur në konferencë për media të shoqëruar nga kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj.

Dy deputetët e Bundestagut gjerman, Peter Bauer dhe Christian Schmidt dhanë qëndrimet e tyre pas takimit me Haradinajn.

“Jemi këtu si mysafirë në Prishtinë ku jemi pritur në takim nga kryeministri Haradinaj. Nuk është vizita jonë e parë, por një nga të fundit në vendin tuaj. Më kujtohet kur ishim shpeshherë për vizita në Kosovë”, u shprehën përfaqësuesit e Bundestagut.

“Kjo është baza kryesore për bashkëpunimin tonë në të ardhmen. E falenderojmë Kosovën për mikpritjen e mrekullueshme që i kanë bërë ushtarëve tanë”, shtuan ata.

“E mbështesim vazhdimin e dialogut kurse e kundërshtojmë idenë e shkëmbimit të territoreve”, vazhduan qëndrimin e tyre përfaqësuesit nga Gjermania.