Fjalë Kyçe

Deputetët i thonë po ligjit për organizimin dhe funksionimin e Administratës Shtetëtore

Deputetët i thonë po ligjit për organizimin dhe funksionimin e Administratës Shtetëtore

Kuvendi i Kosovës ka votuar projektligjin për organizimin dhe funksionimin e Administratës Shtetërore dhe të Agjencive të Pavarura.

Në Kuvendin e Kosovës ku po mbahet seanca në të cilët pritet të votohet edhe buxheti për vitin 2019.

Ndërkohë është votuar pika e parë e rendit të ditës me 65 amandamente të cilat u votuan një nga një.

Pika e parë e rendit të ditës ishte votimi i projektligjit për organizimin dhe funksionimin e Administratës dhe Agjencive të Pavarura.