Fjalë Kyçe

Avni Çakmaku i partisë ‘Fjala’ ai shanë me nënë gazetarin në emision

Avni Çakmaku i partisë ‘Fjala’ ai shanë me nënë gazetarin në emision

Avni Çakmaku nga Partia myslimane Fjala, ka eskaluar dhe ka fyer rëndë gazetarin e njohur Visar Duriqi.

Çakmaku i partisë Fjala i cili njihet për gjuhën tendencioze, e ka sharë me nënë dhe ofenduar gazetarin Duriqi në Prime Time të Kanal 10.

Moderatori i emisionit Xhemajl Rexha u detyruar ta mbyllë emisionin pas këtij ofendimi të ulët ndaj Duriqit.

Më poshtë keni videon dhe ofendimin e ulët që ka bërë Çakmaku i partisë Fjala, parti kjo e udhëhequr nga Gëzim Kelmendi.