Fjalë Kyçe

Digjen malet shtetërore në Gjilan

Digjen malet shtetërore në Gjilan

Policia ka njoftuar se si pasojë e një zjarri që ka shpërthyer për shkaqe të panjohura është përfshirë djegur një sipërfaqe rreth dy hektarë mal në fshatin Ponesh të Gjilanit.

Sipas Policisë, mali ka qenë pronë shtetërore,.

Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe e kanë lokalizuar zjarrin.

“Si pasojë e një zjarri që ka shpërthyer për shkaqe të panjohura është përfshirë djegur një sipërfaqe rreth dy hektarë mal pronë shtetërore. Zjarrfikësit kanë dalë në vendin e ngjarjes dhe e kanë lokalizuar zjarrin”, thuhet në raportin e Policisë.