Fjalë Kyçe

Dikur me bikini sot e ka vendosur mbulesën islame, rrëfimi i Shkëndije Mujaj: Ja si vendosa…

Dikur me bikini sot e ka vendosur mbulesën islame, rrëfimi i Shkëndije Mujaj: Ja si vendosa…

Shkëndije Mujaj njihej si një nga femrat shqiptare që nuk njihte tabu.

Me videoklipet seksi dhe fotot e videot ku ekspozonte format e saj trupore, këngëtarja tërhiqte vëmendjen e të gjithëve.

Por në një moment, ajo hoqi dorë nga zhveshja dhe ekspozimi i trupit për të vendosur mbulesën e Islamit.

Shkëndije Mujaj është kthyer në një besimtare myslimane dhe e predikon fenë në postimet e saj në rrjetet sociale.