Fjalë Kyçe

Dio Dragaj, kosovari afër fitores së “The Voice Kids” në Gjermani

Dio Dragaj, kosovari afër fitores së “The Voice Kids” në Gjermani

Dio Dragaj është një kosovar tjetër, i cili pritet të jetë pjesë e arenës ndërkombëtare të muzikës.
Kjo pasi që i njëjti është afër fitores së një ndër evenimenteve më të mëdha në Gjermani, “The Voice Kids”.

Dragaj gjithashtu ka nevojë për përkrahjen e publikut për ta votuar atë në finale e 21 prillit, ditën e diel, ku “The Voice Kids Germany” do të fillojë nga ora 20 e 15 në televizionin SAT1.
Gjithashtu do të mund të mësoni se si ta përkrahni dhe ta votoni Dio Dragajn.