Fjalë Kyçe

Ditë zie për Elita Rudin, njofton për vdekjen e personit më të dashur

Ditë zie për Elita Rudin, njofton për vdekjen e personit më të dashur

Ditë zie për Elita Rudin, njofton për vdekjen e personit më të dashur
Elita Rudi sot është përballur me diçka shumë të pakëndshme.
Prezantuesja Elita Rudi nëpërmjet publikimit të një fotografie në llogarinë e saj në Instastory i ka njoftuar ndjekësit me lajmin e hidhur.

Asaj i ka vdekur personi më i dashur, gjyshja. E duke se Elita është duke pritur ardhjen në duke pritur ardhjen në jetë të fëmijës së saj të parë dhe duke qenë se është bërë akoma më e ndjeshme, lajmi i hidhur sigurisht se e ka munduar dyfish.