Fjalë Kyçe

Dj Dust: E lashë Encën për të punuar me Taynën

Dj Dust: E lashë Encën për të punuar me Taynën

Dj Dust është një prej Dj-ve më të njohur në Kosovë.

Në një intervistë për Lajmi.net ka treguar rreth eksperiencave të tij me disa prej artistëve shqiptarë.

Aktualisht ai është duke punuar me Taynën, por që më herët kishte punuar me Kidën dhe Encën e në këtë intervistë ai thotë se e la Encën për Taynën.

“Nuk ka ndonjë arsyje të madhe për ndarjen, thjesht doja të bashkëpunoja me Taynën”, u shpreh Dj Dust.