Fjalë Kyçe

Djali që ia theu dhëmbët me gur shokut

Djali që ia theu dhëmbët me gur shokut

Ky është guri me të cilin Lorent Llapashtica goditi Edonis Selimin, të dy nxënës të shkollës “Iliria” në Prishtinë.

Nga goditja prej tij, i riu nga Prishtina humbi disa dhëmbë dhe mori lëndime në buzë.
Nëna e Edonisit e mori gurin nga vendi i ngjarjes me shpresën se do t`i duhej si dëshmi për goditjen ndaj të birit.

Por aq të kujdesshëm sipas familjes nuk u treguan edhe organet e rendit.

Ata mbyllen rastin e djalit të tyre pa i informuar fare familjen, gjë që ka bërë që te kenë dyshime se dikush mund të ketë ndikuar tek ky rast.

E kjo sipas nënës së Edonisit nuk do duhej të ndodhte pasi shqetësimi i familjes ishte i madh, duke parë lëndimet që mori djali i tyre.

Sipas nënës së të miturit, Shpresës, fati e shpëtoi nga më e keqja djalin e saj.