Fjalë Kyçe

Do të befasoheni kur të shihni se këta aktorë të famshëm turq kanë origjinë shqiptare

Do të befasoheni kur të shihni se këta aktorë të famshëm turq kanë origjinë shqiptare

Ata janë ndër aktorët më të pëlqyer në Turqi, por a e dini se disa prej tyre kanë origjinë shqiptare?

Zbuloni në galerinë e mëposhtme se cilët janë këta aktorë!

Baris Arduc -Omeri i “Dashuri me qira”, edhe pse ka lindur në Zvicer, ka origjinë shqiptare. Madje, aktori di gjithashtu të flasë shqip.

Kivanc Tatlitug- Ylli i serialeve turke ka pranuar në një intervistë se ka origjinë shqiptare.

Deniz Barut- Aktori ka zbuluar prejardhjen e tij shqiptare në një urim që i ka bërë të atit. “I dashur baba, i forti baba. Sot është ditëlindja jote.

Së bashku, edhe shumë vite të lumtura. “Ti bëhu shumë i fortë dhe qendro gjithmonë pranë nesh. Shqiptari inatçor, të dua babi.” – ka qenë urimi i aktores, shkruan Living.

Halit Ergenc -Ai njihet nga të gjithë si Sulejmani i Madhërishëm.

“Më duhet të them se të parët e mi nga ana e mamasë në Periudhën Osmane kanë ardhur në Turqi, pra babai i gjyshit të saj ka qenë shqiptar. Mund të them me gojën plot se në damarët e mi ka gjak shqiptari” – ka thënë aktori në një intervistë.

Kaan Urgancëoëlu

Can Yaman