Fjalë Kyçe

Donaldi ia jep xhaketën banores e cila ia shprehu pëlqimin mbrëmë

Donaldi ia jep xhaketën banores e cila ia shprehu pëlqimin mbrëmë

Banorja e re e Big Brother, Sarah Berisha, e cila pasi hyri u shpreh hapur se e pëlqen Donaldin, është trajtuar mirë nga ky i fundit.

Teksa Paloma po ua prezantonte shtëpinë vajzave të reja që u futën mbrëmë në Big Brother, në pjesën ku banorët pijnë cigare dolën tri vajzat e reja.

Aty ndodhej Donaldi, por duket se blogerja Sarah kishte të ftohtë dhe Donaldi nuk hezitoi t’ia jepte asaj xhaketën e tij.

Madje edhe e ndihmoi që ta veshte.