Fjalë Kyçe

Donika Gërvalla zv.kryeministre dhe ministre e Punëve të Jashtme, Faton Peci ministër i Bujqësisë

Donika Gërvalla zv.kryeministre dhe ministre e Punëve të Jashtme, Faton Peci ministër i Bujqësisë

Dy deputet nga Lista e Vjosa Osmanit kanë marrë pozita në kabinetin e Qeverisë Kurti 2.

Donika Gërvalla është propozuar zëvendësministre e dytë dhe ministre për punë të Jashtme, ndërkaq Faton Peci ministër i Bujqësisë.

Seanca për zgjedhjen e Qeverisë Kurti 2 është duke vazhduar, teksa përfaqësuesit e partive politike janë duke mbajtur fjalime.