Fjalë Kyçe

Drenasi i jep mbështetje të fuqishme PDK-së dhe kandidatit të zonës Ferat Shala

Drenasi i jep mbështetje të fuqishme PDK-së dhe kandidatit të zonës Ferat Shala

Partia Demokratike ka zhvilluar dje një tubim me banorët e Drenasit ku morën pjesë një numër i madh i qytetarëve.

Kandidatit për deputet ka shkruar me këtë rast: ‘Nder dhe përgjegjësi njëherësh, ishte për mua promovimi i kandidaturës për zgjedhjet e 6 tetorit, mbrëmë në Drenas. Qytetarët e Drenasit rikonfirmuan mbështetjen e tyre ndaj Partisë Demokratike me pjesmarrjen e tyre masovike.

Nëse bëhet fjalë për ndonjë sukses timin modest në angazhimet e mia si në luftën çlirimtare, më vonë në punën akademike – shkencore dhe në përgjithësi karrierën time të gjertanishme, kjo u takon qytetarëve.

Prandaj, për këtë u jam mirënjohës përgjithmonë të gjithëve. Faleminderit!’