Fjalë Kyçe

“Dua të shoh çfarë striptisti ke qenë”/ Kërkesa e veçantë e Efit

“Dua të shoh çfarë striptisti ke qenë”/ Kërkesa e veçantë e Efit

Efi kujton një moment nga prapaskenat, kur Albi i ka thënë se më parë ka punuar striptist.

Ky koment i konkurrentit ka qenë thjesht shaka, por Efi nuk e kishte harruar dhe në takimin që zhvilluan i tha “dua të shoh çfarë striptisti ke qenë”.

“Nuk e kam bërë ndonjëherë”, tha Albi, por në studio guxoi dhe performoi një kërcim të tillë vetëm për Efin.