Fjalë Kyçe

Dy zyrtarë të Junikut dërgohen në mbajtje

Dy zyrtarë të Junikut dërgohen në mbajtje

Policia e Kosovës ka zbuluar një rast të keqpërdorimit të pozitës publike në Junik.

Gjatë ditës së djeshme janë shoqëruar në polici pesë persona zyrtar të parkut në Junik, tre nga ta në cilësinë e dëshmitarëve ndërsa dy në cilësinë e të dyshuarve, pasi që nuk i kishin pajisur me dokumente përcjellëse dhe nuk i kishin damkosur,  mjetet e transportit të ngarkuara me dru.

Këtë e ka bërë të ditur policia e Kosovës në raportin ditor për 24 ortë e fundit.

Me vendim të prokurorit dy të dyshuarit janë dërguar në mbajtje.

Rasti është induar për keqpërdorim i pozitës zyrtare.