Fjalë Kyçe

E kanosën njëri-tjetrin, arrestohen katër burra dhe një grua në Prishtinë

E kanosën njëri-tjetrin, arrestohen katër burra dhe një grua në Prishtinë

Janë arrestuar pesë persona, një grua dhe katër burra në Prishtinë, nën dyshimin se pas një mosmarrëveshje kanë kanosur njëri-tjetrin.

“Prishtinë / 17.06.2024 – 17:30. Pesë persona (katër meshkuj dhe një femër) kosovarë janë arrestuar për shkak të dyshimit se pas një mosmarrëveshje kanë kanosur njëri-tjetrin. Personat e dyshuar pas inicimit të rastit me urdhër të prokurorit janë dërguar në mbajtje”, thuhet në njoftim.