Fjalë Kyçe

E pakuptimtë: Blerim Latifi e krahason Associated Press me RTS-in e Beogradit

E pakuptimtë: Blerim Latifi e krahason Associated Press me RTS-in e Beogradit

Analisti i njohur kosovar, Blerim Latifi ka reaguar pasi Izraeli bombardoi objektet e dy mediumeve Al Jazeera dhe Associated Press.

Latifi në postimin që kujtoi se edhe NATO kishte bombarduar objektin e Radiotelevizionit Serb në vitin 1999.

“Edhe NATO e ka pas bo rrafsh me tokë RTS-in e Millosheviqit. A ju kujtohet?”, ka shkruar Latifi në postimin e tij duke bashkangjitur një fotografi të RTS-sës pas bombardimit.