Fjalë Kyçe

E rrezikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në Fushë-Kosovë

E rrezikon fëmijën duke e lëkundur jashtë tarracës së një ndërtese në Fushë-Kosovë

Shpesh herë hasim në pamje të çuditshme, të veprimeve të njerëzve të ndryshëm.

Por siç duket dikush së fundi mendoi të argëtonte veten dhe fëmijën, por në fakt po e rrezikonte atë.

Në një prej ndërtesave të Fushë-Kosovës, dikush po e luhaste fëmijën jashtë tarrace, madje aq shumë sikur të ishte një kukull.

Në videon e dërguar në Indeksonline shihet se si duke e mbajtur me duar, fëmija lëkundet herë para herë prapa duke e rrezikuar të bije nga lartë.

Për më tepër shikoni videon dhe vlerësoni vetë rrezikun që mund t’i kanoset këtij fëmije.