Fjalë Kyçe

E veshur e me frizurë në dasmë pranë grave tjera, kështu Taynën nuk e keni parë kurrë

E veshur e me frizurë në dasmë pranë grave tjera, kështu Taynën nuk e keni parë kurrë

Tayna në dasmë shumë ndryshe nga ajo që shfaqet në publik!
E veshur e me frizurë në dasmë pranë grave tjera, kështu Taynën nuk e keni parë kurrë
Tayna në dasmë shumë ndryshe nga ajo që shfaqet në publik!

Në një video të marrë nga një dasmë në Prizren, shihet reperja Tayna derisa po merrte pjesë pranë grave tjera.
Ajo ka rregulluar edhe frizurë dhe ka shkuar e veshur në fustan dhe një palltë gri e është inçizuar teksa po përshëndetej me gratë e pranishme.
E nëse i shikojmë postimet e reperes në Instagram dhe paraqitjet e saj në koncertete dhe videoklipe, ajo thuajse nuk njihet në dukjen me të cilën ka zgjedhur të shkojë në dasmën në vendlindjen e saj, Prizren.

https://www.instagram.com/p/B9Hx8L_gCiv/?utm_source=ig_embed