Fjalë Kyçe

Edhe pse janë bërë gjyshër, gruaja e Sinan Vllasaliut vazhdon të duket si vajzë e re

Edhe pse janë bërë gjyshër, gruaja e Sinan Vllasaliut  vazhdon të duket si vajzë e re

Sinan Vllasaliu është këngëtari shqiptar që u bë i njohur dhe shumë i pëlqyer për publikun shqiptar që në paraqitjen e tij të parë në skenë, para shumë vitesh.


Këngët e tij janë që të gjitha hite të padiskutuara dhe që kanë mbetur përherë në kujtesën e publikut.

Ai është i martuar, dhe së bashku me gruan e tij kanë një vajzë.

Por, edhe pse janë bërë gjyshër, gruaja e tij vazhdon të duket si vajzë e re, e këtë na e dëshmojnë fotografitë e shumta që i shohim.