Fjalë Kyçe

Edhe pse nënë, Majlinda vazhdon të jetë në top formë

Edhe pse nënë, Majlinda vazhdon të jetë në top formë

Majlina Zeka pas shumë viteve lidhje me Majkun, sjelli jetë një djalë, të cilin e rrit e vetme pasi ka shumë kohë që janë ndarë me babain e tij.

Modelja e njohur me qindra herë ka dëshmuar shembullin e një nënë të pamposhtur, të palëkundshme dhe mbi të gjitha shumë të kujdesshme.

Në çdo moment gjendet afër tij, duke iu përkushtuar kokë e këmbë vetëm atij, në mënyrë që të mos iu mungojë të paktën dashuria e nënës.

Krahas kësaj, ajo gjen kohë edhe për veten. Edhe po, pas Roanit është e angazhuar plotësisht që të shfaqet gjithmonë në top formë dhe e palodhshme.

Në fakt, edhe po ia arrin, sepse të qenurit nënë nuk e kanë penguar që të ketë linjat më perfekte, dhe formën e tyre ta mbajë ashtu siç duhet, e këtë më së miri e dëshmon kjo fotografi në vijim.