Fjalë Kyçe

Edhe veteranët kërkojnë rritje të pagave

Edhe veteranët kërkojnë rritje të pagave

Ministri i Financave, Bedri Hamza, ka thënë se tensionet bazike sociale rritën për 20%, pensionet kontribut dhënëse rriten me 15% dhe pensionet e parakohshme të Trepçës rriten me 20%.

Por me këtë vendim të Qeverisë nuk janë përfshirë edhe kategoritë e dala nga lufta, njofton Klan Kosova.

Për këtë arsye ata janë të pakënaqur dhe po thonë se ekzekutivi i ka anashkaluar edhe në Ligjin për Paga.

Qeverinë po e fajësojnë edhe Organizata e Veteranëve të Luftës.