Fjalë Kyçe

Edona Llalloshi me këtë mashkull në krahë

Edona Llalloshi me këtë mashkull në krahë

Edona Llalloshi është ndër pikturat më të bukura në shqiptari.

Ka zë, stil, dhe veshje të veçantë, andaj edhe dallohet nga të tjera këngëtare, dhe vihet re ngado që këmba e saj shkel për të perfomuar, shkruan “Kosovarja”.

Me muzikën ajo është e plotësuar tashmë e sa vite, dhe përkundër uljeve dhe ngritjeve asnjëherë nuk ka lejuar të dorëzohet.

Ajo shpesh ka folur edhe për jetën private ku përkundër të tjerëve asnjëherë nuk ka hezituar të flasë e të shpalosë gjëra rreth fëmijëve të saj.

Siç e dimë, ajo tani ka dy fëmijë, një vajzë dhe një djalë që i ruan si sytë e ballit dhe mundohet që tërë kohën e lirë të kalojë me ta.

Së fundi, është shfaqur në krahët e të birit, i cili tashmë është rritur dhe është në hapa të një djaloshi të pashëm, tërheqës dhe të bukur.