Fjalë Kyçe

Ekspertët tregojnë se cila orë, verore apo dimërore i konvenon më tepër Kosovës

Ekspertët tregojnë se cila orë, verore apo dimërore i konvenon më tepër Kosovës

Ekspertët tregojnë se cila orë, verore apo dimërore i konvenon më tepër Kosovës

Nesër do të ndërrohet ora sipas kohës verore dhe nga viti 2021 shtetet do të vendosin përfundimisht se cilën matje të kohës do ta mbajnë.

Cila orë verore apo ajo dimërore i konvenon më shumë Kosovës e shpjegojnë ekspertët.

Meteorologu i njohur Syle Tahirsylaj  dhe gjeografi, Florim Isufi mendojnë se Kosovës më tepër i përgjigjet koha dimërore.

Ndërsa, ndryshe mendon Imer Rusinovci, i cili konsideron se koha verore është më e përshtatshme për shkak të bujqësisë.