Fjalë Kyçe

Elita me dedikim të veçantë për Gjikon dhe Zërin

Elita me dedikim të veçantë për Gjikon dhe Zërin

Elita Rudi ndan vazhdimisht momentet më të ëmbla që po kalon tani që është bërë nënë e një djali!

Ajo i është shumë mirënjohëse bashkëshortit të saj, me të cilin njohu dashurinë e vërtetë që i fali një engjëll si Zëri.

Në një postim të bërë pak minuta më parë, moderatorja na tregon një moment të ëmbël gjatë mëngjesit, kur Gjiko dhe Zëri ndodhen ende në shtrat.Ajo na dhuron një panoramë të bukur familjare, ku shihet se sapo është zgjuar dhe ka marrë Zërin e vogël i cili gjithashtu ka hapur sytë.

Ndërkohë Gjiko shihet duke marrë një sy gjumë, pasi me siguri do të ketë ndjetur zgjuar natën.