Fjalë Kyçe

Elvis Naçi i jep mbështetje kandidatit për deputet Eman Rrahmani

Elvis Naçi i jep mbështetje kandidatit për deputet Eman Rrahmani

‘Ishte nder të takohem me teologun Elvis Naçi, i cili po jep një kontribut të jashtëzakonshëm për shqiptarët, kontributi i tij është shtrirë në të gjitha trojet shqiptare, ashtu si do të duhej të ishim të gjithë duke punuar për Shqiptarët’.

Kështu shkruan në një postim në llogarinë e tij në Facebook kandidati për deputet nga radhët e Lëvizjes Vetëvendosje, Eman Rrahmani. Rrahmani është një veprimrimtar i hershëm i Lëvizjes Vetëvendosje. Rrahmani aktualisht është asamblist në Kuvendin Komunal të Prishtinës. Rrahmani ka qenë asamblisti më aktiv gjatë viteve të fundit dhe ai tani po synon që interesat e qytetarëve t’i mbrojë në Kuvendin e Republikës së Kosovës.