Fjalë Kyçe

Emrat më të përdorur për vitin 2018

Emrat më të përdorur për vitin 2018

Fillimi i vitit 2018 ka qenë i frytshëm sa i përket lindjeve në klinikën e Gjinekologjisë në QKUK.

Gjatë viti që po lemë pas në Qendrën Klinike Universitare të Kosovës kanë lindur 10 mijë e 184 foshnja.

Sipas statistikave emri më i shpeshtë për vajza gjatë vitit ishte emri Sara dhe Jara, ndërsa për djemtë ishte Ajan dhe Noar.

Prej këtyre lindjeve, erdhën në jetë 5 mijë e 376 djem dhe 4 mijë e 808 vajza.