Fjalë Kyçe

Engel: Është shokuese se si askush nuk është dënuar për krimet në Kosovë

Engel: Është shokuese se si askush nuk është dënuar për krimet në Kosovë

Kongresisti amerikan, derisa ka folur për Gjykatën për Drejtësi, ka thënë se është shokuese se si askush deri sot nuk është dënuar për krimet dhe dhunën seksuale në Kosovë.

“Është shokuese se si askush nuk është dënuar për shumë krime e dhunë në Kosovë”, tha ai.

Në Kongres po raporton edhe Ilir Bytyçi, vëllai i Yll, Agron dhe Mehmet Bytyçit që u vranë mizorisht nga forcat serbe në vitin 1999, raporton Koha.net.

Ai ndër të tjera ka thënë se Serbia nuk po bashkëpunon fare rreth këtyre rasteve me Kosovën.