Fjalë Kyçe

Erë e pluhur, ankohen qytetarët e Obiliqit

Erë e pluhur, ankohen qytetarët e Obiliqit

Tymi dhe hiri që dalin nga dy termocentralet në komunën e Obiliqit bezdisin qindra mijëra qytetarë të Kosovës gjatë dimrit, por obiliqasit nuk njohin stinë me ajër të pastër.

 Qytetarët janë ankuar se edhe sot vije një erë e rënd në qytetin e Obiliqit.

 Ata kanë dërguar edhe një fotografi ku shihet pluhuri që del nga termocentralet e KEK-ut dhe vazhdon drejt Fushë Kosovës dhe Prishtinës.