Fjalë Kyçe

Erërat e forta lënë pa rrymë rajonin e Pejës

Erërat e forta lënë pa rrymë rajonin e Pejës

Moti i lig ka lënë pa rrymë elektrike një pjesë të rajonit të Pejës.

Këto prishje që janë shkaktuar nga erërat e forta janë duke u rregulluar nga punëtorët e KEDS-it.

KEDS me anë të një postimi në rrjetin social Facebook njofton se një numër i madh i prishjeve janë sanuar.

“Një numër i madh i prishjeve janë sanuar dhe me angazhimin e madh të punëtorëve presim që edhe prishjet tjera të sanohen sa më shpejtë”.

“Kërkojmë mirëkuptim nga konsumatorët dhe falënderojmë punëtorët tonë për përkushtimin në rregullimin e prishjeve në këto kushte të vështira atmosferike”, shkruan KEDS më tej në rrjetin social Facebook.