Fjalë Kyçe

Këto janë armët të cilat dyshohet se u përdorën sonte në vrasjen tragjike në Pejë

Këto janë armët të cilat dyshohet se u përdorën sonte në vrasjen tragjike në Pejë

Sonte rreth orës 20:20 ka ndodhur një ngjarje tragjike në qytetin e Pejës.

Pas një konflikti, të vdekur kanë mbetur Astrit Ademaj dhe Blerand Kadriaj, dy zyrtarë të Partisë Demokratikë të Kosovës (PDK).

Këto janë armët me të cilat dyshohet se u përdoren në këtë vrasje.

Në vendin e ngjarjes po vazhdojnë të jenë të pranishëm edhe më tutje policia si dhe prokurori.