Fjalë Kyçe

Fatmir Hysenbelliut ‘i vjedhin identitetin’, shqetësojnë persona në emrin e tij

Fatmir Hysenbelliut ‘i vjedhin identitetin’, shqetësojnë persona në emrin e tij

Ai është një nga djemtë pasaikë më të lakmuar në kryeqytet.

Bëhet fjalë për Fatmir Hysenbelliun. Ai është gjtihmonë në qendër të vëmendjes për shak të jetës së tij luksoze. Këtë herë dikush ka përfituar duke përdorur identitetin e tij.

Fatmiri ka ndarë në Snap Chat të personit i cili përdor emrin dhe fotografinë e tij për t’u shkruar personave të tjerë.

Beqari pasanik është shprehur se këtë problem do e zgjidhë në rrugë ligjore.