Fjalë Kyçe

Ferat Shala merr mbështetjen e të rinjve dhe banorëve tjerë të Milloshevës

Ferat Shala merr mbështetjen e të rinjve dhe banorëve tjerë të Milloshevës

Kandidati për deputet Ferat Shala ka vazhduar me takimet e tij në venbanime të ndryshme. Kësaj radhe ai ka takuar banorët e Milloshevës. Pjesë e angazhimeve të deputeti të ardhshëm Ferat Shala është edhe rinia e Kosovës.

Postimi i plotë i Shalës:

Qyetetarët e Milloshevës tradicionalisht kanë qenë të rreshtuar në krah me Partinë Demokratike të Kosovës.

Ata asnjëherë s’e kanë vënë në dyshim besimin në PDK-në dhe në lidershipin e saj.

Më 6 tetor Millosheva do të votoj numrin 112 – partinë vlerave çlirimtare dhe shetndërtuese!

#PDK112 #FeratShala31