Fjalë Kyçe

Ferizaj: Djaloshi që po sulmohej nga qentë shpëtohet mrekullisht nga një banor afër

Ferizaj: Djaloshi që po sulmohej nga qentë shpëtohet mrekullisht nga një banor afër

Një djalosh në Ferizaj është shpëtuar mrekullisht nga sulmi i tre qenve endacakë.

Djaloshi ishte duke ikur nga ata, por më pas u zu në një oborr të një shtëpie, duke e rrëzuar fëmijën dhe duke u kafshuar nga qentë. Por mrekullisht, një banor i asaj shtëpie doli shpejtë për të trembur qentë, kështu edhe duke e shpëtuar djaloshin.

Pasi qentë u larguan, banori kontrolloi djaloshin, ndërsa ky i fundit vazhdoi rrugën e tij.

Ngjarja ndodhi mesditën e së mërkurës.