Fjalë Kyçe

Flamuri i Kosovës midis Saharasë , i riu kosovar përshkon shkretëtirën në këmbë

Flamuri i Kosovës midis Saharasë , i riu kosovar përshkon shkretëtirën në këmbë

Lirim Gula është i riu nga Kosova, i cili ka arritur që me sukses të përshkojë në këmbë të gjithë shkretëtirën e Saharasë.

Në këtë aventurë, Gula ka mbajtur në duar flamurin e Kosovës, të cilës ia dedikoi vendit të tij, njofton Klan Kosova.

Lirimi gjatë vitit 2019 ka në agjendë bashkë me grupin e tij “Dorabros” edhe plot sfida që planifikojnë t’i përfundojnë me sukses si kjo e Saharasë.

“Rome to Home” është rruga me biçikleta nga Roma në Londër, pastaj “English Channel”, kalimi i Kanalit të Anglisë me not dhe përshkimi me varkë i Oqeanit Atlantik.