Fjalë Kyçe

Flet Kadri Veseli, tregon nëse ka udhëtuar për në Hagë

Flet Kadri Veseli, tregon nëse ka udhëtuar për në Hagë

Në media ka qarkulluar lajmi se kryeparlamentari i Kosovës, Kadri Veseli udhëton sot për në Hagë për t’u intervistuar si i dyshuar nga Gjykata Speciale.

Kadri Veseli, kryetari i Kuvendit të Kosovës, ka thënë se lajmin për intevristimin e tij nga Gjykata Speciale nuk është i vertetë.

“Nuk kam ftesë dhe nuk jam duke shkuar në Hagë, as për vizit dhe as për Gjykatën Speciale”, ka thënë Veseli e për Klan Kosovën.

“Nuk është e vërtetë që kam ftesë për ndonjë intervistë. Po të kisha do ta bëja njoftimin publik. Nuk është marre, as kiamet”, ka shtuar tutje ai.