Fjalë Kyçe

Frashër Krasniqi e quan “profet” Albin Kurtin

Frashër Krasniqi e quan “profet” Albin Kurtin

Deputeti i PSD-së Frashër Krasniqi, derisa po debatohet në Kuvend për Projektligjin për Dialogun, ka ftuar Lëvizjen Vetëvendosje që të nxjerr një plan se si të ndalet Presidenti Hashim Thaçi në procesin e Brukselit.

Por sipas tij halli i kësaj lëvizje nuk është Thaçi, njofton Klan Kosova.

“Këta kanë dashur që mos të bëhet Ligji për Dialogun dhe mos të ketë përfshirje të Kuvendit në dialog dhe të shkojë Thaçi vet e të bëhet marrëveshje e keqe, vetëm që t’i dalin fjalët profetit të tyre, të sektit të Vetëvendosjes”, ka thënë Krasniqi.

“Sot nëse keni një plan si ta ndalet Thaçi ne jemi pro”.

Më tutje ai ka thënë se për gjashtë muaj si subjekt politik kanë prodhuar më shumë gjëra sesa që Vetëvendosje ka prodhuar për 5-6 vjet.

Krasniqi ka theksuar se për herë të parë Kosova ka ligj për dialog dhe platformë për dialog.