Fjalë Kyçe

Gastronomët nisin protestat e tyre kundër Qeverisë

Gastronomët nisin protestat e tyre kundër Qeverisë

Ka nisur protesta e gastronomë në Prishtinë. Me pano “Krejt dhe padrejtë” apo “Padrejtësia. Padrejtësi” dhe “Nëpërkëmbje”, një nuëmr i madh i gastronomëve janë mbledhur para Qeverisë.

Motoja e protestës është “me një vaksinë nuk çel vera”.

Gastronomët po kërkojnë lirimin e masave dhe heqjen e kufizimit të lëvizjes. Ata thanë dje në konferencë se Qeveria aktuale dhe ministri i Shëndetësisë, Arben Vitia kanë premtuar lehtësim të masave nëse bie numri i rasteve, por kjo nuk ka ndodhur, siç kanë thënë.