Fjalë Kyçe

Gastronomët protestë para Qeverisë, me 25 maj mbyllin lokalet për 1 orë

Gastronomët protestë para Qeverisë, me 25 maj mbyllin lokalet për 1 orë

Shoqata e Gastronomëve të Kosovës me 25 maj do të mbajnë një protestë në shenjë pakënaqësie ndaj vendimeve të Qeverisë ndaj Gastronomisë përgjatë pandemisë.

Me 25 maj, nga ora 17:00 deri 18:00, të gjitha lokalet do të jenë të mbyllura dhe gastronomët do të protestojnë para Qeverisë së Kosovës.

“Me një vaksinë nuk çel vera”, është motoja e Shoqatës së Gastronomëve për këtë protestë.