Fjalë Kyçe

Gjuriq ankohet tek ambasadori finlandez për Kosovën

Gjuriq ankohet tek ambasadori finlandez për Kosovën

Drejtori i të ashtuquajturës Zyre Serbe për Kosovën, Marko Gjuriq, sot e njoftoi ambasadorit finlandez në Beograd Kimmo Lahdevirta për siç thuhet “situatën në Kosovë veçanërisht vështirësitë me të cilat përballet populli serb”.

Gjuriq tha në takim se në prag të zgjedhjeve të 6 tetorit, “populli serb është i ekspozuar ndaj presioneve të ndryshme të Prishtinës, në mënyrë që të sfidojë me çdo kusht mbështetjen e plotë që serbët në Kosovë i japin Listës Serbe dhe politikës së Beogradit.