Fjalë Kyçe

Gjykata Speciale interviston ish-ushtarin e UÇK-së që humbi veshkën në luftë

Gjykata Speciale interviston ish-ushtarin e UÇK-së që humbi veshkën në luftë

Një ushtar i UÇK-së u plagos në luftë dhe e humbi veshkën.

Për këtë që i ndodhi, ai u intervistua për dy ditë nga hetuesit e Hagës në selinë e EULEX-it në Prishtinë.

Interesimi i hetuesve të Hagës për këtë përvojë të tij, sipas ish-luftëtarit, ishte pjesa më e rëndë e intervistës.

Kjo, pasi sipas tij, jo që nuk pati asgjë ilegale, por që edhe iu kthye kujtimi kur e humbi një organ vital.