Fjalë Kyçe

Gold Ag dhe Halil Kastrati po bëjn sot një familje me shtëpi

Gold Ag dhe Halil Kastrati po bëjn sot një familje me shtëpi

Halil Kastrati është një nga humanistët më të mëdhenj shqiptar.

Me punën e tij të palodhshme, ai po arrin që të bëj shumë familje me shtëpi dhe t’u dhurojë atyre ngrohtësi familjare.

Sot, ai shihet në makinë bashkë me reperin, Gold Ag ndërsa ka shkruar: Me Bismilah

U nisem me i dhan një palë çelesa.

Ndryshe më 28 Nëntor, Halil Kastrati me ndihmën e donatorëve ka arritur të bëj 28 familje me shtëpi.