Fjalë Kyçe

Gruaja boshnjake që humbi 30 anëtarë të familjes tani jeton në Kosovë

Gruaja boshnjake që humbi 30 anëtarë të familjes tani jeton në Kosovë

Krejt çfarë ka kujtim Lutfie Hajdaroviq Fejza janë disa fotografi të familjarëve të saj.

Kësaj të fundit forcat serbe ia masakruan rreth 30 anëtarë të familjes në masakrën e Srebrenicës.

74-vjeçarja nga Bosnja që u martua në Kosovë thotë se e kishte të rëndë vizitën në Orahova.

Ajo atje shkoi dy vjet pasi që iu vranë anëtarët e familjes dhe u takua me nipin e saj të vetëm të mbijetuar duke vizituar vendet ku ndodhi tragjedia.