Fjalë Kyçe

Haradinaj: Baton Haxhiu i ka kaluar limitet

Haradinaj: Baton Haxhiu i ka kaluar limitet

Kryetari i qeverisë së Kosovës Ramush Haradinaj thotë se nuk e kupton rolin e drejtorit të Klan Kosovës, Baton Haxhiu. Thotë se ai ka kaluar limitet.

“Unë nuk e kuptoj misionin e z. Haxhiu dhe ndonjë Haxhiu tjetër në shoqërinë tonë që me shku e me na shpjegu neve sa i mirë është ky opsion. Pse s’po rrin ai në media të vetë…S’e kuptoj çka i vyn atij një rol i këtillë. Nuk e marr vesh nga i buron detyra”, tha kryeministri.

“Nga ai e shoh një kampanjë realisht”, tha Haradinaj.

“Unë e shoh z.Haxhiu të involvuar skajshmërisht në një agjendë që s’ka pse me qenë aq e rëndësishme për të”, tha ai.