Fjalë Kyçe

Haradinaj: Mirënjohje heronjve që lartësojnë emrin e shtetit tonë

Haradinaj: Mirënjohje heronjve që lartësojnë emrin e shtetit tonë

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në përvjetorin e 11-të të Pavarësisë së Kosovës, përkulemi para veprës madhore të grave dhe burrave që u flijuan ndër breza dhe punuan për krijimin dhe ndërtimin e shtetit tonë.

Kryeministri Ramush Haradinaj ka thënë se në përvjetorin e 11-të të Pavarësisë së Kosovës, përkulemi para veprës madhore të grave dhe burrave që u flijuan ndër breza dhe punuan për krijimin dhe ndërtimin e shtetit tonë.

“Mirënjohje heroinave dhe heronjve të sotëm, që po japin më të mirën nga vetja për ta lartësuar emrin e shtetit tonë në arenën ndërkombëtare. Ta përfaqësosh dhe t’i shërbesh atdheut, do të jetë gjithmonë nder dhe detyrë”, shkruan Haradinaj në Facebook.