Fjalë Kyçe

Haradinaj në Gjilan, premton për këto investime

Haradinaj në Gjilan, premton për këto investime

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj në faqen e tij zyre Facebook ka treguar se Gjilanit me dinamikën e re qeverisëse janë duke i jep vëmendjen e duhur ndërmjet projekteve të ndryshme.

Haradinaj gjatë vizitës në Gjilan ka premtuar për investimet që do të bëhen në këtë vend, për impiantin e ujërave të zeza, punimet e autorrugës Gjilan-Prishtinë, Teatrin e Qytetit etj.

Kryeministri theksoi se Gjilani tashmë ka edhe fondin prej 50 milionë eurosh për investimet afatmesme që përfshinë 5 sektorët më të rëndësishëm që lidhen me zhvillimin ekonomik./Gazeta Alo/

Ky është postimi i tij i plotë:

Gjilanit i kemi kthyer vëmendjen e duhur dhe me dinamikën e re qeverisëse po i japim jetë shumë

projekteve për këtë anë. Impianti i ujërave të zeza shpejt do të nis fazën e implementimit dhe Qeveria do

të jetë garancë e këtij investimi të rëndësishëm për këtë qytet. Punimet në autorrugët Gjilan – Prishtinë

dhe Gjilan Kllokot janë duke vazhduar në dinamikën e duhur derisa objekti i ri policor, Teatri i Qytetit

dhe politikat e reja të subvencionimit të bimës që do të hap rrugë zhvillimit ekonomik lokal, janë punë të

tjera që i morëm përsipër së bashku me Kryetarin Lutfi Haziri.

Gjilani tashmë ka fondin prej 50 milionë euro për investime në kornizën afatmesme, që përfshinë 5

sektor të rëndësishëm dhe bashkëveprimi për temat që lidhen me zhvillimin ekonomik do të jetë proces i

vazhdueshëm.