Fjalë Kyçe

Haradinaj: Vetëm bashkë mund ta përmirësojmë jetesën në vendin tonë

Haradinaj: Vetëm bashkë mund ta përmirësojmë jetesën në vendin tonë

Ushtruesi i detyrës së kryetarit të AAK-së, Ramush Haradinaj, ka thënë se Dita Botërore e Mjedisit është ditë reflektimi dhe vetëdijësimi për ruajtjen e ambientit ku jetoni.

“Ky obligim që e kemi si shoqëri e shtet, nuk është i njëditshëm por i vazhdueshëm dhe kërkon vetëdijësim e mobilizim të secilit prej nesh”.

“Vetëm bashkë mund ta përmirësojmë jetesën në vendin tonë!”, ka shkruar Haradina në rrjetin social Facebook.