Fjalë Kyçe

 Haradinaj zbulon se a beson në Zot

 Haradinaj zbulon se a beson në Zot

Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj, është pyetur nëse mendon se Zoti ka krijuar botën.

Gjatë një paraqitjeje në emisionin “Pressing”, në televizionin T7, ai ka konfirmuar se beson në Zot.

Haradinaj ka thënë se beson se Zoti ka krijuar gjithësinë. “Një fuqi diku ekziston”, është shprehur ai.

Ai ka thënë se beson në Zotin si fuqi që qëndron mbi botën dhe drejton gjithçka.