Fjalë Kyçe

Haradinajt i dhurohet fanella e Shaqirit

Haradinajt i dhurohet fanella e Shaqirit

Pjesë e rrugëtimit dhe suksesit të diasporës kosovare në Zvicër është edhe klubi i futbollit “Dardania Basel”, që pos suksesit në futboll janë shndërruar në adresë që tubon shqiptarët.

Për lartësimin e vlerave të sportit dhe rinisë shqiptare, kryeministri Ramush Haradinaj sot i dhuroi klubit futbollistik “Dardania Basel” Medaljen e Gjergj Kastriotit-Skënderbeu.

“Fanellën e Xherdan Shaqirit, të cilën ma dhuroi vëllau i tij, Arianiti, trajneri i klubit, premtova se do ta mbajë gjatë Gjysmëmaratonës së Prishtinës në prill të këtij viti”, ka shkruar në faqen zyrtare kryeministri Haradinaj.